Follow by Email

Friday, 22 June 2012

aku, Band D dan busker seekers.. apa kaitannya?

korang mesti tak pernah dengar nama band D ngan busker seeker ni kan... sapa yg duk USM tu ada lar yang tau kot.. hu3.. sebenarnya aku baru sahaja mendaftarkan diri bersama mereka.. saja join diorg
...saja nak berkawan dengan mereka2 yang hebat dalam muzik ni..mostly geng2 ni semua pandai main alat muzik kecuali aku.. mostly pandai main gitar lar.. aku ni just menyanyi je tuk diorg.. tu pun jarang lar aku  dapat perform.. ye lar busy kan (konon lar)... yang pasti, best lar dapat bekerjasama dgn diorg.. diorg mmg talented..pandai main muzik, pandai gubah lagu..dan sebagainye..kat bawah nia ada gambar2 aku bersama diorg...
ahli yg ada dalam the band D ni terdiri daripada, acai, zuan, jatjaa, ajul , mina, eka ngan aku.. utuk pengetahuan korg, geng2 buskers seekers pulak mmg ramai lah.. ramai yg aku tak kenal pun..









making a big come back

assalamualaikum w.b.t...
dah lama giler rasanya tak menjengah ke blog ni.. blog ni dah penuh  dengan sawang... dah lama sgt rasanya tak menulis disini... al maklumlah , sibuk katakan( padahal duk dalam bilik bnyak tidor je pun hi3..) terlalu banyak cerita yang ingin dikongsi di sini.. ada cerita happy, ada cerita sedih....hu3..