Follow by Email

Saturday, 23 June 2012

dinner ppip..


mungkin ini dinner paling best dalam sejarah hidup aku.. sebabnye, pertama kali aku dapat perform ngan live band.. alhamdulillah , persembahan kami dapat reaksi positif daripada para penonton...  beberapa hari sebelum dinner ni berlangsung, aku dapat maklumat yg ramai geng2 yg satu kos nagn aku nak join dinner tahun ni semata2 nak tgk aku menynyi..( bangga siot).. siap nak bawak sepanduk bagai( sengal diorg)..ha3..tersentap jugak aku bila dgr diorg cakap macm tu.. ye lar manalar tau kot2 prsmbahan aku tu nnti mengecewakan diorg..he3... tapi aku legalah bila diorg kata diorg suka ngan suara aku... kat bawah ni aku letak gambar time dinner haritu... aku syg korg semua!!! korg memang the best coursemates I ever had!!

No comments:

Post a Comment