Follow by Email

Saturday, 23 June 2012

dinner ppip..


mungkin ini dinner paling best dalam sejarah hidup aku.. sebabnye, pertama kali aku dapat perform ngan live band.. alhamdulillah , persembahan kami dapat reaksi positif daripada para penonton...  beberapa hari sebelum dinner ni berlangsung, aku dapat maklumat yg ramai geng2 yg satu kos nagn aku nak join dinner tahun ni semata2 nak tgk aku menynyi..( bangga siot).. siap nak bawak sepanduk bagai( sengal diorg)..ha3..tersentap jugak aku bila dgr diorg cakap macm tu.. ye lar manalar tau kot2 prsmbahan aku tu nnti mengecewakan diorg..he3... tapi aku legalah bila diorg kata diorg suka ngan suara aku... kat bawah ni aku letak gambar time dinner haritu... aku syg korg semua!!! korg memang the best coursemates I ever had!!

Friday, 22 June 2012

aku, Band D dan busker seekers.. apa kaitannya?

korang mesti tak pernah dengar nama band D ngan busker seeker ni kan... sapa yg duk USM tu ada lar yang tau kot.. hu3.. sebenarnya aku baru sahaja mendaftarkan diri bersama mereka.. saja join diorg
...saja nak berkawan dengan mereka2 yang hebat dalam muzik ni..mostly geng2 ni semua pandai main alat muzik kecuali aku.. mostly pandai main gitar lar.. aku ni just menyanyi je tuk diorg.. tu pun jarang lar aku  dapat perform.. ye lar busy kan (konon lar)... yang pasti, best lar dapat bekerjasama dgn diorg.. diorg mmg talented..pandai main muzik, pandai gubah lagu..dan sebagainye..kat bawah nia ada gambar2 aku bersama diorg...
ahli yg ada dalam the band D ni terdiri daripada, acai, zuan, jatjaa, ajul , mina, eka ngan aku.. utuk pengetahuan korg, geng2 buskers seekers pulak mmg ramai lah.. ramai yg aku tak kenal pun..









making a big come back

assalamualaikum w.b.t...
dah lama giler rasanya tak menjengah ke blog ni.. blog ni dah penuh  dengan sawang... dah lama sgt rasanya tak menulis disini... al maklumlah , sibuk katakan( padahal duk dalam bilik bnyak tidor je pun hi3..) terlalu banyak cerita yang ingin dikongsi di sini.. ada cerita happy, ada cerita sedih....hu3..